UEFA Euro 2012

UEFA Euro 2012 voor iPhone

Mis niks van het EK 2012

UEFA Euro 2012 is de officiële gratis app van voetbalorgaan UEFA. Met deze software krijg je een schat aan informatie over alle teams die meedoen aan dit prestigieuze toernooi.UEFA Euro 2012 is lekker uitgebreid. Zo krijg je bij elk land een lijst... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie interface
  • Veel multimediale inhoud
  • Ontvang notificaties

TEGEN

  • Geen live commentaar

Goed
7

UEFA Euro 2012 is de officiële gratis app van voetbalorgaan UEFA. Met deze software krijg je een schat aan informatie over alle teams die meedoen aan dit prestigieuze toernooi.

UEFA Euro 2012 is lekker uitgebreid. Zo krijg je bij elk land een lijst met namen die groter is dan de uiteindelijke selectie zal zijn. Zo staat ook Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij er in, terwijl al lang en breed bekend is dat hij niet van de partij is. Wanneer een wedstrijd van jouw favoriete land bezig is, dan ontvang je notificaties bij een gebeurtenis. De hoeveelheid berichten stel je in een handig menu zelf in.

Na de wedstrijd zijn er ook video's beschikbaar; deze schaf je aan voor een klein bedrag. Vanuit het startmenu van UEFA Euro 2012 zie je het laatste nieuws. Deze artikelen zijn vrijwel altijd voorzien van mooie foto's, wat het een genot maakt om op de hoogte te blijven. UEFA Euro 2012 is sowieso een mooi ogende app met een grote hoeveelheid inhoud.

Voetballiefhebbers opgelet! De UEFA Euro 2012 app voorziet je van een berg informatie over je favoriete spelletje. Dankzij deze software ben je te allen tijde op de hoogte van alles wat er op het toernooi gebeurt.

Meeste downloads Sport voor iphone

UEFA Euro 2012

Download

UEFA Euro 2012 (app oficial con Orange) 1.0

Beoordelingen about UEFA Euro 2012

Promotie×